Mariëlle en Levenskunst

Mariëlle van der Wal heeft passie voor groei, verbinding, intuïtief leven en kunst. Vanuit deze passies leeft zij, coacht zij, schildert zij en geeft Mariëlle cursussen en workshops.

Levenskunst
Tijdens een periode waarin mijn leven ‘op z’n kop’ stond, zag ik de burn-out aankomen. Ik heb de burn-out verwelkomt en kon eindelijk de aandacht op mijzelf gaan richten. Daar was ik daarvoor niet toe in staat. Ik richtte al mijn aandacht en energie op anderen.  Die wilde ik helpen en redden. Ik was een echte ‘pleaser’. Het heeft mij uitgeput en niet gelukkig gemaakt. Tijdens en na de burn-out heb ik geleerd dat ik voor mijzelf moet zorgen. En dat ik zelf de verantwoordelijkheid voor mijn leven moet nemen. Dat betekent voor mij dat ik verantwoordelijk ben voor mijn keuzes en beslissingen. En het is zo mooi om nu mijzelf te kunnen vragen: ‘Wat wil ik?’ 

De weg naar deze metamorfose was mooi, intens en met vallen en opstaan. Ik leerde eerlijk naar mijzelf te kijken. Wijzen naar anderen lijkt misschien makkelijk, maar je schiet er niets mee op. 

Hoog sensitief bewustzijn
Van jongs af aan ben ik getraind om aan te voelen wat anderen nodig hadden, wat zij voelden en wensten. Mijn antenne, mijn intuïtie, stond altijd aan. Hoog sensitief noemen we dit. Tijdens vele inspirerende cursussen en opleidingen leerde ik deze aandacht ook naar binnen te richten en pas naar anderen te richten als ik dat wilde. Ik laat mijn energie niet meer weg lopen. Ik kan er nu heel bewust mee om gaan. Zo kan ik tijdens een consult ook een reading of healing geven. Soulwork. 

Familie, en systemisch opstellen
Naast alle reguliere hulp die er is als je een burn-out hebt, vond ik direct een enorme verbetering na twee familieopstellingen. Deze opstellingen maakten mij ervan bewust dat ik mij niet hoefde te richten op anderen. Dat ik ‘goed genoeg’ ben. De schouderpijn die ik al lange tijd had en waar niemand mij van af kon helpen, gleed grotendeels van mijn schouders. Ik liet achter wat te zwaar was om te sjouwen. Mijn leven voelt nu een stuk lichter!

Zo blij als ik was met al deze transformaties, wist ik: ‘Dit gun ik iedereen! Meer zelfliefde, geluk en bewust je leven leven.’ 

Dus coach ik holistisch, veelal met familie-, en systemische opstellingen, ziekteopstelling, lichaamswerk, ademwerk, visualisatie en meditatie . Mijn cliënten komen met vragen over hun relaties, de liefde, ziekte en werk. Hun uitgangspunt zijn dat ze last hebben van een aandoening, pijn of ziekte. Ze willen meer zelfvertrouwen, daadkracht, bewuster in het leven staan. Door te luisteren naar de signalen van hun lichaam, krijgen ze tijdens een opstelling inzicht in de verborgen verhalen in hun familiesysteem. Door dit te herkennen en doorvoelen kunnen ze hun blokkades loslaten. Ze ervaren hierna minder stress en hebben een beter functionerend immuunsysteem.

Stijl
Ik coach met een open blik, liefdevol en nuchter, met de voeten in de klei, vanuit mijn gevoelige bewustzijn. Ik werk intuïtief, mijn antennes staan aan om jou te helpen, jou bewuster, vrijer en steviger in het leven te laten staan.  

Wil jij ook meer verbinding met jezelf? Meer vanuit je gevoel, ontdekken waar je hart naar uit gaat? Wil jij stilstaan bij wie je bent, wat je drijfveren zijn en wat je voor jezelf wenst in je leven? Het is de passie van mij jou hierin te begeleiden.

Ik ontmoet je graag,
Warme groet,

Mariëlle van der Wal

 

Volg mij op Social Media:

Opleidingen

Opleidingen

Ik heb veel opleidingen en cursussen gevolgd:  o.a. systemisch werk, ziekte opstellingen, lichaamswerk, intuitieve ontwikkeling, mediumschap, reading, healing, de MIR methode, the Work, oplossingsgericht werk en geweldloze comunicatie.

Hoe klanten mij ervaren

Terwijl Mariëlle luistert naar mijn verhaal, knijpt ze haar ogen een beetje dicht en kijkt en voelt ze wat er achter het verhaal ligt. De diepere laag werd snel zichtbaar en door Mariëlle benoemd. Als de diepere laag resoneert gaat ze door met het ‘springen van steen naar steen’ tot datgene zichtbaar wordt dat onderliggend is aan de vraag die gesteld werd. Mariëlle heeft een scherpe waarneming en beweegt echt mee om uiteindelijk ruimte te creëren.

Thomas Beerepoot

Oprichter Bolster

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?