Coaching voor verandering: dat 'stemmetje' dat je het niet goed doet is straks verleden tijd

Wil je betere relaties?

Je komt niet tot volle bloei in de liefde, met je relaties, of je werk.  Je doet enorm je best, maar komt er niet uit. Er is iets dat jou tegenhoudt. 

Wil jij meer zelfvertrouwen? En zelf jouw keuzes maken?

Je wilt verandering. Overtuigingen, angst en andere emoties weerhouden jou ervan dat te doen dat je eigenlijk graag zou willen.

Leef je met een ziekte of onbegrepen klachten?

Ziekte en fysiek ongemak kan langdurige stress geven. Wil jij naar jouw ziekte of klachten kijken? Jouw lichaam vertelt jou dat er mogelijk verstrikkingen in jouw familiesysteem zitten. 

Leef bewust en maak ruimte voor jouw verlangen

Relatieproblemen, burn-out, problemen met werk, ziekte of ander fysiek ongemak kunnen je veel en langdurige stress geven. Naast goede voeding, beweging, een gezonde levensstijl, is stressvermindering essentieel voor je gezondheid.  

Wat wil je in beweging krijgen?
Door echt te luisteren naar jou, hoor ik, zie ik en voel ik.
 Zo’n gesprekje laat mij weten waar de pijn zit. En ik help je dan om die pijn te herkennen, te erkennen en er even bij te blijven. Zo komt er van alles in beweging en komt er ruimte en ontspanning. Vanuit jouzelf, bij jouzelf.

Je bent voor coaching welkom in mijn praktijk of in de natuur.

 

 

 

“Ontdek, groei en vier jouw levenskunst in de liefde,

relaties en je werk”

 De trainer van het verlangen

‘It’s time to make your soul happy” 

Dat jij echt vanuit jouw verlangen leeft. En dat je in verbinding bent met jouw eigen ‘zelf’. Dat is mijn missie.

Als jij bij mij komt ga ik samen met jou kijken wat er  gezien mag worden om vanuit je eigen kern te kunnen leven. Ik vind het elke keer weer prachtig mijn client te mogen begeleiden in dit mooie proces. 

Mariëlle is een trainer die echt luistert en een veilige bedding biedt. Ze heeft een scherpe waarneming en is doortastend.”` 

“Een vakvrouw die het veilig maakt om stappen te maken” 

Je hoeft dit niet alleen te doen. Ik help jou graag en loop een stukje met je mee. 

Wil jij echt iets veranderen? Begin nu!

Je komt meer in balans en je kunt op eigen kracht verder. 

Wil jij ook meer regie over jouw eigen leven?

Laten we samen kijken hoe ik jou hiermee kan helpen.

Veelgestelde vragen

Kan ik mij voorbereiden op een familieopsteling?

Het is fijn als weet waar je mee zit en wat je zou willen veranderen. Maar dit kan ook tijdens het gesprek duidelijk worden.

Krijg ik adviezen of opdrachten?

Tijdens een opstellings sessie vraag ik je bereidheid eerlijk naar jezelf te kijken. Hierin ‘loop’ ik een stukje met je mee. Na afloop van de sessie zijn we klaar. 

Kan ik samen met een familelid komen als we met de zelfde kwestie komen?

Iedereen is een uniek individu. Ook als je tegen dezelfde belemmeringen aanloopt is het goed om voor jezelf te komen. Juist de individuele beleving vraagt om individuele aandacht.

Krijg ik de kosten vergoed van de verzekering?g?

Een systemische familieopstelling is een ceremonie met een helende therapisch werking. Er zijn steeds vaker werkgevers (die een deel van de) kosten vergoeden. Verzekeringen doen dit vooralsnog niet.

Ervaringen van mijn klanten

Mariëlle is voor mij een liefdevol coach die je laat voelen dat ze je echt begrijpt. Soms vertelt ze ook waarom ze mij op dat moment zo goed begrijpt. Dan laat ze iets meer van zichzelf als persoon zien. Voor mij voelt dit als een gelijkwaardige relatie, veel beter dan iemand die zich ‘boven’ zijn client plaatst. 
Mariëlle luistert goed, is geduldig, voelt dingen goed aan en er is ruimte voor zo nu en dan een grap. Zij geeft, waar nodig, de grenzen duidelijk aan tijdens een opstelling of wanneer ik te ver van het onderwerp afdwaal. Voor mij is Mariëlle een coach die vanuit haar hart met zachte hand antwoorden in mij naar boven weet te halen, zonder mij haar eigen visie op te willen leggen! Mariëlle dankjewel daarvoor!

Anoniem

Na een aantal korte opstellingen was ik om, opstellen brengt zoveel waardevolle transformatie! Mariëlle is experienced, doet zelf veel aan persoonlijke ontwikkeling, en dat voel je. Ze kan met haar intuïtie goed leidinggeven en begeleiden tijdens de opstelling. En ze laat jou je eigen helingsproces doorlopen, op een veilige en liefdevolle manier.

Als je nieuwsgierig bent naar opstellingen, kan ik je Mariëlle zeker aanraden. Ik heb er geen spijt van dat ik opstellingen ben gaan doen, het is een tool die ik het liefst gebruik om mezelf en mijn blokkades beter te begrijpen en los te laten. Het heeft me lichter, liefdevoller en zelfverzekerder gemaakt.

Amber Aardenburg

Inspirator bij AmberAardenburg.com

Wil jij echt voluit leven met jouw echte verlangens?

Ik nodig je graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek om te kijken welk traject het best bij jou past.