Kunstzinnige coaching en Familieopstellingen Heemskerk

 Ontdek alles over Kunstzinnige coaching en familieopstellingen en boek een afspraak in Heemskerk

Marielle van der Wal coach voor Levenskunst in Heemskerk

Marielle van der Wal luistert en verbindt, voelt en gaat samen met haar client op zoek naar balans en ruimte en rust. Haar doortastende waarneming brengt nieuwe inzichten. Een kunstzinnig coaching traject of een systemische familie opstelling helpen je naar een andere kijk op ziekte, betere relaties of de lef om een gewenste stap wel te maken. Marielle brengt je naar de essentie met een  nieuw perspectief.

Als mens en ondernemer liep ik met een aantal persoonlijke zaken. Mariëlle begeleidde mij een aantal malen zeer zorgvuldig. Met een goed luisterend oor en een zuiver gevoel weet Mariëlle te vertalen naar het werken in een Systemisch veld.  Deze werkwijze is onder andere bekend bij familie en organisatie opstellingen. Mariëlle combineerde een vorm die voor mij zeer veilig was. In haar praktijkruimte liet zij mij doorvoelen waar de belasting in het systeem zat en liet dat doorvoelen en helen. Ook buiten op het strand heb ik haar deskundige werkwijze ervaren. Ik voelde mij zeer op mijn gemak. En na afloop van elke sessie voelde ik mij beter in balans en zuiverder. Dankbaarheid en zorgvuldigheid. Een efficiënte manier van werken. Ik zal haar aan ieder aanbevelen.

Andre Brakenhoff

Mariëlle is niet alleen live een goede opsteller, maar ook online. Ik was heel benieuwd hoe dat in z’n werk zou gaan. Via Facetime bespraken we kort het thema en toen heb ik via een tekenopstelling veel inzicht gekregen. Mariëlle begeleidde dat op een heldere, prettige manier. Ze kan erg goed meevoelen, is helemaal afgestemd. Daardoor lijkt het net alsof ze live bij je aanwezig is! Naast inzicht ontstond er ook een healing tijdens de sessie, waardoor een oud thema kon worden getransformeerd. Ik kan Mariëlle van harte aanbevelen!

Annemiek Wijnbergen

Kunstzinnig coachen en systemische familieopstellingen 

Voel jij dat het voor jou tijd is voor verandering? Wil je onderzoeken wat en waar het wringt in jouw leven? Heb je chronische of onbegrepen fysieke klachten?
Tijdens een systemische-, of familieopstelling krijg je inzicht in de obstakels of belemmeringen die jij ervaart in je leven. Er ontstaat na het krijgen van inzicht, begrijpen en doorvoelen een ander perspectief. Je kijk op situaties of jouw ziekte verandert en je ervaart ruimte om te leven vanuit je eigen perceptie.
Verandering helpt, om gewoon je eigen zelf te worden. Zonder dat je je geen houding hoeft te geven om je ‘veilig’ te voelen. Je gaat je minder moe en gestrest voelen.

Systemische familieopstellingen helpen jou, als je ervoor kiest om fijnere en liefdevolle relaties hebben. En als je je uit wilt spreken over wat jij echt wilt met werk, liefde en relaties.

Kunstzinnig coachen: Intensive Levensboom
Een kunstzinnig coachings traject  brengt je in vier individuele sessies inzicht in de invloed van je afkomst en hoe je in het leven staat. Je schildert jouw ‘Levensboom’ en ontdekt je verlangens en de moed om die stap naar verandering ook echt te maken

Het leven zal zo veel leuker worden.

Levenskunst
Ik noem het Levenskunst, leven vanuit bewust zijn. Je bent welkom om die stap te nemen, ik loop graag een stukje met je mee. Marielle

 

Levenskunst

Abbenven 75
1963RB Heemskerk, Noord Holland
Nederland
Telefoon: 0636265967
E-mail: marielle@levenskunst.nl
URL:
Kamer-van-Koophandelnummer: 34334041

Mariëlle is voor mij een liefdevol coach die je laat voelen dat ze je echt begrijpt. Soms vertelt ze ook waarom ze mij op dat moment zo goed begrijpt. Dan laat ze iets meer van zichzelf als persoon zien. Voor mij voelt dit als een gelijkwaardige relatie, veel beter dan iemand die zich ‘boven’ zijn client plaatst. 
Mariëlle luistert goed, is geduldig, voelt dingen goed aan en er is ruimte voor zo nu en dan een grap. Zij geeft, waar nodig, de grenzen duidelijk aan tijdens een opstelling of wanneer ik te ver van het onderwerp afdwaal. Voor mij is Mariëlle een coach die vanuit haar hart met zachte hand antwoorden in mij naar boven weet te halen, zonder mij haar eigen visie op te willen leggen! Mariëlle dankjewel daarvoor!

Anoniem

Na een aantal korte opstellingen was ik om, opstellen brengt zoveel waardevolle transformatie! Mariëlle is experienced, doet zelf veel aan persoonlijke ontwikkeling, en dat voel je. Ze kan met haar intuïtie goed leidinggeven en begeleiden tijdens de opstelling. En ze laat jou je eigen helingsproces doorlopen, op een veilige en liefdevolle manier.

Als je nieuwsgierig bent naar opstellingen, kan ik je Mariëlle zeker aanraden. Ik heb er geen spijt van dat ik opstellingen ben gaan doen, het is een tool die ik het liefst gebruik om mezelf en mijn blokkades beter te begrijpen en los te laten. Het heeft me lichter, liefdevoller en zelfverzekerder gemaakt.

Amber

Inspirator, coach

Familieopstellingen en Kunstzinnig Coachen Heemskerk

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een coach traject of familieopstelling behandeling in Heemskerk.

8 + 6 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.